Smještaj

Terme Snovik

Dobrodošli u Terme Snovik – najviše smještene terme u Sloveniji, okružene očaravajućim Kamniško-savinjskim Alpama s jedne strane te predivnim šumama i netaknutom prirodom Tuhinjske doline s druge strane.

Terme Snovik sastoje se od dojmljive recepcije, restorana, prostranog wellness centra i kompleksa bazena koji se prostiru na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Na rubu šume smješteno je osam apartmanskih kuća s udobnim sobama i apartmanima. 

Termini – obiteljsko skijanje:
26. – 29.12.2023.*
19. – 23.02.2024.*
*organizirana ski škola

Panzion Tia

Smještaj i restoran Tia na rubu skijališta Krvavec pružaju utočište i odmor svima željnima skijanja. Ovdje se sport, zabava i opuštanje spajaju. Neposredna blizina skijališta Krvavec omogućava vam neizmjernu zabavu na dobroj stazi, a dobra hrana i odlična zabava već su zaštitni znak smještaja i restorana Tia.

Termin – dječji zimski kamp:
• 26. – 29.12.2023.

Hotel Creina

U hotelu Creina obećavaju odličan odmor u središtu grada Kranj, povijesnom, kulturnom i sportskom središtu Gorenjske gdje ste samo na korak udaljeni od urbanog gradskog života kao i od predivne prirode koja okružuje grad.

Hotel svojim gostima nudi 87 soba koje imaju tuš, telefon i TV.

U restoranu hotela možete uživati u gurmanskim dobrotama, odabranim i ukusnim jelima, svježim salatama i ukusnim slasticama. 
Kranj okružuje predivna priroda koja nudi mnoštvo aktivnih doživljaja. Planine u okolici, jezera, rijeke i zelene šume vas pozivaju k nezaboravnim avanturama. 

Termini – obiteljsko skijanje:
02. – 05.01.2024.*
19. – 23.02.2024.*
*organizirana ski škola